Despre Recenzio

Recenzio este o platformă online unde consumatorii pot evalua produse, servicii, magazine și companii. Pe acest site veți găsi experiențe reale de viață și opinii exprimate de români. Site-ul este destinat exclusiv românilor!

Oferim utilizatorilor instrumentele necesare pentru a putea adăuga un review, comentariu, întrebare sau răspuns pentru produse, dar și pentru servicii sau companii. Puteți adăuga conținut, citi opiniile altor persoane și puteți participa în discuții și analize interesante.

Considerăm cu tărie că orice consumator are dreptul să-și exprime punctul de vedere, să aibe posibilitatea sa primească răspunsuri la întrebări și să poată astfel cumpara cele mai bune produse și servicii, atât online cât și offline.

Pe lângă valoarea evidentă pe care o oferim consumatorilor, Recenzio este o platformă extrem de utilă și pentru producători sau retaileri, prin accesul la informații și date.

Scopul nostru:

  • Să oferim opinii independente, astfel încat orice consumator să poată decide informat în privința achiziționării unor produse sau servicii.
  • Să oferim o platformă performantă pentru consumatori cât și pentru companii
  • Să oferim opinii clare despre produse și servicii, în speranța că putem influența magazinele, producătorii și companiile să ofere produse de calitate și servicii cât mai bune.