Site Disclaimer

 1. Site-ul Recenzio.ro este o platformă publică ce prezintă opiniile utilizatorilor pentru diverse produse și servicii, și ca atare opiniile prezentate nu reflectă neaparat opinia Recenzio.ro.
 2. Prin vizitarea și utilizarea site-ului sunteți de acord să respectați termenii și condițiile site-ului
 3. Litigiile care decurg din, în raport cu, sau în legatură cu site-ul vor fi guvernate de legile din România. Prin vizitarea și utilizarea site-ului vă supuneți necondiționat competentei instantelor din România.
 4. Materialele de pe site au fost pregătite numai în scopuri de informare generală. Informațiile de pe site, pot să nu fie întotdeaună concrete, complete sau actualizate. Nici o persoană nu ar trebui să acționeze sau să nu acționeze pe baza acestor materiale.
 5. În măsura maximă permisă de lege, Recenzio (inclusiv în numele angajaților si agențiilor) nu îşi asumă nici un fel de răspundere (inclusiv răspunderea pentru neglijenţă) către orice persoană, ce decurge din sau cu privire la utilizarea sau accesul la site-ul, inclusiv:
  • orice acţiune sau probleme întâmpinate în accesarea, descărcarea, încărcarea, folosirea, legate de orice materiale de pe site sau alt site pe Internet;
  • orice erori sau omisiuni de pe site-ul sau orice alt site de pe Internet (inclusiv dar nu limitat la erori sau omisiuni care decurg ca urmare a neglijenţei Recenzio sau a angajatilor);
  • sau orice întârziere sau întrerupere a accesului la sau utilizarea site-ului sau orice alt site pe Internet (inclusiv dar nu limitat la întârziere sau întrerupere care decurg ca urmare a neglijenţei Recenzio sau a angajatilor săi).
 6. Acceptaţi toate riscurile şi responsabilitatea pentru pierderile, daunele, costurile şi alte consecinţe ce rezultă direct sau indirect din utilizarea site-ului şi orice informaţii sau materiale disponibile de pe site.
 7. În timp ce Recenzio îşi rezervă dreptul la discreţia sa absolută, de a şterge, modifica sau de a muta orice mesaj sau alte materiale postate pe site, acesta nu are obligația de a face acest lucru, și nu este obligaţia Recenzio de a actualiza orice informaţii de pe site, sau de a corecta orice inexactitate de pe site, care poate deveni evidentă la un moment ulterior.
 8. În cazul în care Recenzio oferă publicitate în numele unei persoane ale cărei produse sau servicii apar pe site (un "furnizor") sau apare prin referinţă la logo-ul său altfel, printr-o reclamă a orcărui furnizor, în măsura permisă de lege, astfel de publicitate sau de referință nu se interpretează ca:
  • o aprobare a Recenzio;
  • în scop de confirmare sau o reprezentare a Recenzio;
  • sau o recomandare sau garanţie din partea Recenzio, pentru, sau în legătură cu produsul sau serviciul furnizorului.
 9. În consecinţă Recenzio, în măsura permisă de lege, nu ia și nu îşi asumă nici o responsabilitate pentru produsul sau serviciul prestat. Vizitatorii site-ului trebuie să se bazeze pe propriile analize şi să caute orice asigurare sau garanţie, direct de la furnizorul de servicii sau produse.
 10. Recenzio nu garantează exactitatea link-urilor de pe site, nici continut existent la aceste link-uri. Link-urile către alte site-uri sunt doar pentru comoditate şi nu înseamnă că Recenzio este asociat cu, gireaza sau aprobă aceste site-uri, conţinutul lor, sau persoanele care le detin, sau contribuie la acel continut. Utilizarea sau încrederea în conţinutul acestor site-uri este riscul propriu al utilizatorului.